Lid worden?

  • 0
  • 39 views

Wil je bij WIA komen voetballen?   Je bent van harte welkom!

NIEUW team

Bij WIA kunnen zich alleen complete teams inschrijven. Elk team heeft een teamleider. Een teamleider kan een nieuw team aanmelden voor het nieuwe seizoen. De teamleider is daarbij het aanspreekpunt voor het bestuur in alle zaken rondom aanmelding, contributiebetaling, wedstrijdzaken etc.

Na aanmelding van het team ontvangt de teamleider inschrijfformulieren waarop alle spelersgegevens vermeld dienen te worden. Na ontvangst van alle gegevens en de contributie voor het nieuwe seizoen, schrijven we jullie bij de KNVB in. Hierbij kun je een voorkeur aangeven voor de klasse en de thuishal (in hoeverre we hier rekening mee kunnen houden is wel afhankelijk van de gewenste indeling en de indeling van de overige teams). Uiteindelijk beslist de KNVB over de definitieve indeling.

Nieuwe teams krijgen aan het begin van het seizoen WIA-tenues in bruikleen. Tevens zorgt WIA bij elke thuiswedstrijd voor een scheidsrechter. Zowel de tenues als de scheidsrechters zijn onderdeel van het WIA-lidmaatschap en hieraan zijn voor de teams dus geen extra kosten verbonden.

De contributie bedraagt € 1450,- per team. Voor dit bedrag worden minimaal 6 en maximaal 12 spelers ingeschreven. Voor elke speler boven de 12 geldt een toeslag van € 50. De betaling van de contributie plus de inschrijfkosten voor nieuwe spelers dienen voor inschrijving betaald te worden.

BESTAAND team – NIEUWE SPELER

Als een bestaand team een nieuwe speler wil aanmelden kan de teamleider zijn gegevens doorgeven aan de secretaris. Hij dient hiervoor dit inschrijfformulier plus pasfoto en kopie legitimatiebewijs ingevuld te mailen naar secretaris@wakkerinalles.nl. Na ontvangst van het ingevulde formulier zorgt de vereniging voor de inschrijving bij de KNVB en de indeling bij het team.

Wil je volgend seizoen bij WIA komen voetballen? Of wil je eerst een gesprek met onze secretaris? E-mail dan je gegevens naar secretaris@wakkerinalles.nl