Nieuw digitaal wedstrijdformulier

0

Bij het zaalvoetbal wordt een digitaal wedstrijdformulier gebruikt waarin digitaal ook alle spelerspassen zijn ondergebracht.

Dit digitale wedstrijdformulier is beschikbaar via de app Wedstrijdzaken. Deze app is te downloaden in de Google Play Store en Apple App Store. De Wedstrijdzaken app is bestemd voor alle aanvoerders/teamleiders, spelers en scheidsrechters. In de app zie je het programma van het team waarin je bent ingedeeld.

Voor elke wedstrijd moet de aanvoerder/teamleider de teamgegevens invoeren. Mocht de aanvoerder niet aanwezig zijn dan moet een speler dit overnemen. Het is daarom belangrijk dat alle spelers de app op hun telefoon downloaden. Om toegang te krijgen tot de wedstrijdgegevens van je team moet elke speler zich eenmalig registreren. Je kan je alleen registreren met het e-mailadres dat vastligt in de WIA-ledenadministratie.

Lukt het niet om je te registreren? Neem dan contact op met onze secretaris Henk Scheenjes.
Henk kan je helpen het e-mailadres te achterhalen of het juiste e-mailadres voor je vastleggen.
Ook voor andere vragen over de wedstrijdapp kun je terecht bij Henk Scheenjes (06 81 93 75 93, secretaris@wakkerinalles.nl

Comments are closed.